Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş tarz ile nispeten uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kâmil bir uyum halindedir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yalın ve siyah renklerde tercih ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devim bilimi bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Aşiyan sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı gösterişsiz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde natürel bir ağırlık yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar sayesinde konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, celi gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına henüz derin mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Bu renk epey kullanışlı ve yan vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile elan zıt pastel açıkça renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Elan itici tonlarla sprey boya alay malay kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında elan cesur ve modern bir görünüm sağlamlar.

Fakat güçlükle ve önemsiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile essah düşüncemlara hamle atılmasını berkış olacaktır.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağcıl bir alternatif sunar ve düz kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Natürel ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir antrasit renk tonları atmosfer yaratabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre parafin eşyalar size cesim kolaylık esenlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin antrasit duvar boyas eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve güven hissini evetştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page