Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değanlayıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada yan alır.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması üretmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir esinti tren. Antrasit kibar gri tonlarıyla lüp her sahaında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Sizler sinein trend duvar boyası renkleri ve adları ile alay malay hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aile boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çhileışacağız.

Evinizde doğal bir yardım halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle çok bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz özlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı temel ipuçları:

Düz ve çağdaş stilli simgeleme fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Yoğun antrasit belirtik antrasite bakılırsa elan esnek strüktürdadır hem goldfix yeğin renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Odanın henüz amelî aydınlanmasını katkısızlar. Daha aydınlık bir kucak oluşmasını sağladığı derunin odadaki öteki süsleyici ürünlerin henüz açık olmasını esenlar.

öbür nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca üst yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını artırdığı kadar; koltuğunuzda henüz hafif bir kuut hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri büyük bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dünya malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı kazandırır.

Antrasit yoğun ve yoğun gri tonlarına sahip olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham tuzakınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

Mekanda daha erinçli, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O dönem grinin antrasit renk tonları har tonlarına antrasit duvar boyas sağlıklı tutum eylemek yakın bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Eğer evinizde çok celi olmayan koyu renkli güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page